Slavna glumica snima film na 35 stepeni u kaputu: Našla je način da se rashladi

Piše: Azra

Američka glumica Chloe Grace Moretz ima glavnu ulogu u filmu The Ballad of Ruby Salem koji se trenutno snima u New Yorku. Ovih dana u New Yorku je 35 Celzijevih stepeni, a Chloe i njezin kolega, britanski glumac Gary Carr snimaju scene na ulici i glume da je jesen.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Steve Sands (@stevesandsnyc)

Odjeveni su u kapute, duge hlače i čizme. Svaki slobodan trenutak kada nisu kamere upaljene iskoriste da se ohlade od velikih vrućina. Spas su pronašli u ručnim ventilatorima koje nose sa sobom na ulicama New Yorka, a osigurala ih im je produkcijska ekipa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chloë Grace Moretz (@chloegmoretz)

Inače, Chloe Grace Moretz jedna je od velikih holivudskih zvijezda mlađe generacije. Ima 25 godina, a u njezinoj filmografiji već stoji više od 75 naslova na kojima je radila. Dobitnica je i brojnih nagrada među kojima su People’s Choice Award, MTV Movie&TV Awards, a u izboru Young Artist Award dva puta je proglašena najvećom mladom nadom.

Poznata je i po vezi sa sinom Davida i Victorije Beckham, Brooklynom Beckhamom. Njih dvoje su bili u vezi četiri godine, ali često su prekidali i mirili se.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još