Emina Jahović nikada iskrenije o suđenju s Mustafom, odgajanju djece i teškim trenucima

Piše: Azra

Emina se razvela 2018. godine od Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza. I tokom ranijeg perioda pričala je da ima problema oko alimentacije i obaveza prema djeci, koje ne dijeli ravnopravno sa svojim bivšim mužem. Pravdu pokušava da potraži na sudu. Trenutno uživa u slobodi. Priznala je da je njenim nasljednicima bilo teško da prihvate razvod roditelja.

– Nije lako biti dijete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Samo želim da moja djeca odrastu u dobre, poštene, mentalno zdrave ljude, s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu, izjavila je za “Story”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Osvrnula se i na sudski spor sa bivšim suprugom.

– Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne miješam – otkrila je, pa dodala da uživa u slobodi:

– Slobodu sam skoro spoznala i moram da priznam da nema cijenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvijek vratiš još više zaljubljena i u cijelom komadu.

Radi na strpljenju i zahvalna je Bogu na svemu što joj je pružio, posebno sinovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Dosta radim na strpljenju, učim se zahvalnosti za sve što nam je Bog pružio. Što smo zdravi i dobro. Najskuplje imam, a to su moja djeca, to što sam u stanju da vidim i da čujem, Što mogu sebi da obezbjedim svoju koru hljeba i to što ne zavisim apsolutno ni od koga, priznala je Emina.

– Emotivna veza je kompleksna veza i mislim da sam negdje u ovim odgovorima već to i objasnila. Uvijek imam izbore, ali se na to ne oslanjam. Imam dva sina i samostalna sam žena. Ne treba mi niko da mi popunjava prazan prostor u životu, jer ga i nemam toliko. Treba mi posebnost u svakom smislu, i samo za to imam još jedno malo mjesto, zaključila je pjevačica.

Izvor: Magazin.novosti.rs

(E.M.)

Pročitajte još