Jelena Tomašević porodici sopštila najlepše vijesti, Ivan i kćerka Nina skakali od sreće

Piše: Azra

j

Porodična radost u domu Bosiljčića ne jenjava. Naime Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević lijepe vijesti dočekali su sa ushićenjem, a posebnu sreću i ponos osjetila je i njihova kćerka Nina.

Jelena Tomašević 22. jula nastupiće rame uz rame sa Andreom Bocelliem na platou ispred Geozavoda.

Kada je čula da su organizatori “Belgrade river Fest-a” poslali njene snimke slavnom Italijanu i njegovom timu, već je bila počastvovana, a onda su Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević lijepe vijesti o nastupu čuli i sreći nije bilo kraja.

– Sreći nije bilo kraja kada su on i njegova muzička ekipa odlučili da nastupim na koncertu uz njega. Bukvalno smo skakali od sreće i Ivan, i Nina i ja. Imam uzbuđenje i ogromno poštovanje. I nekako, ogromnu odgovornost da dostojanstveno ispunim svoj zadatak. Probe su već počele, a prvi put ćemo pjevati zajedno u petak, otkrila je tokom gostovanja u ‘Beogradskoj hronici’.

Jelena Tomašević ponosna je zbog prilike da u karijeri zapjeva rame uz rame sa ovom velikom muzičkom zvijezdom, a Ivan i Nina ne kriju da će je sa ponosom i po kojom suzom radosnicom posmatrati iz publike.

Izvor: story.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti