Oglasio se Ricky Martin nakon što su optužbe za incest odbačene, imao važnu poruku

Piše: Azra

Ricky Martin se oglasio nakon što su odbačene optužbe za incest koje je protiv njega pokrenuo njegov nećak Denis Sanchez (21) zatraživši zatim od suda da odustane od daljeg suđenja. Nakon što je slučaj odbačen “TMZ” je došao do snimka obraćanja RickyjaMartina koji je napomenuo da je do sada šutio poštujući zakone Portorika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

-Danas sam pred kamerama jer zaista moram da pričam da bih započeo proces liječenja. Dvije nedjelje nisam smio da se branim jer sam pratio proceduru, zakon me je obavezao da ne pričam dok izađem pred sudiju i saznam da su ove tvrdnje netačne. Ali reći ću vam istinu. Bilo je tako bolno. To je bilo poražavajuće za mene, za moju porodicu, za moje prijatelje. Ne želim ovo bilo kome. Osobi koja je tvrdila ovu glupost, želim mu sve najbolje – i želim da pronađe pomoć kako bi mogao da započne novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću – i da ne povrijedi nikoga. Moj prioritet je sada da se izliječim i kako da se oporavim? Uz muziku. Jedva čekam da se vratim na scenu. Jedva čekam da se vratim pred kamere i da vas zabavim, to je ono što najbolje radim.

Hvala svim mojim prijateljima. Hvala svima koji su uvijek vjerovali u mene. Nemate pojma koliku snagu ste mi dali svakim komentarom koji ste napisali na društvenim mrežama. Želim vam ljubav i dobre stvari – i evo nas sa istom snagom i strašću, poručio je Ricky Martin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Podsjetimo, odbačene su optužbe za incest protiv Rickyja Martina nakon što je pjevačev nećak povukao tvrdnje o zlostavljanju i zatražio od sudije da odbaci slučaj.

Izvor: zena.blic.rs

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti