Prije pet godina zaludila je svijet spotom za Despacito: Ovako danas izgleda

Piše: Azra

Kada je izdana prije pet godina, pjesma Despacito do tada malo poznatog portorikanskog pjevača Luisa Fonsija odmah je postala ultimativni ljetni hit, a djevojka koja se pojavila u spotu zaludila je svijet. Riječ je Zuleyki River, koja danas ima 35 godina. Rođena je u Portoriku, a 2006. bila je Miss Universe i krunu je ponijela sa samo 18 godina.

Zuleyka Rivera na Instagram profilu objavljuje impresivne fotografije.

Spot pjesme do danas je na YouTubeu pregledan gotovo 8 milijardi puta, a njegovoj popularnosti zacijelo je pridonijela i seksi brineta.

Osim što se bavi modelingom, Zuleyka je voditeljica, plesačica, ali i glumica. Na Instagramu je prati preko dva miliona ljudi, a svoje pratitelje redovno časti zavodljivim fotografijama ili snimcima na kojima pleše.

Zuleyka je bila u dugogodišnjoj vezi s košarkašem J.J. Bareom, a 2012. rodila je njihovog sina Sebastiana. Par se razišao u aprilu 2013.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti