Nikolina Pišek: Bolno sjećanje na preminulog supruga

Piše: Azra

Nikolina Ristović se posljednjih mjeseci našla u centru pažnje na način na koji vjerojatno ne bismo poželjeli ni neprijatelju. Prvo joj je iznenada preminuo suprug Vidoje, a zatim je trpjela gotovo svakodnevne napade svog svekra Viktora Ristovića, koji ju je neprestano blatio u srbijanskim medijima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

U posljednje se vrijeme počela česće javljati na Instagramu i dijeliti trenutke iz privatnog života.

Nikolina Pišek podijelila je fotografiju na Instagramu uz sjećanje na današnji dan kroz godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

-Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti, napisala je u opisu.

-Bilo je momenata možda značajnijih, grandioznijih, prijelomnijih… Iz nekog razloga neki ti se trnuci usijeku u sjećanja, ne shvaćaš tada koliko će ti jednom značiti, napisala je Nikolina uz video na Instagram storyu.

Fanovi su joj uputili brojne riječi podrške.

– Ljubav je besmrtna. Sada ga slavi sa Anđelima i čuva vas…neka mu je sretan, uspomene su neizbrisive, samo su neki od komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti