Depp uzvraća udarac: Žalio se na presudu protiv Amber

Piše: Azra

Johnny Depp (59) i Amber Heard (36) još „ratuju”. Oboje su uložili žalbu na novčanu naknadu dodijeljenu jednu drugome u njihovom slučaju za klevetu.

Prvo je žalbu uložila Amber na iznos od 10 miliina dolara koji mora isplatiti bivšem suprugu zbog klevete, a sad je istu stvar učinio i Depp. Njegov advokatski tim podnio je žalbu u okrugu Fairfax u Virginiji, a žalili su se na odluku da glumac isplati 2 miliona dolara bivšoj supruzi.

Izvor blizak Johnnyju rekao je kako je to bila „pretežito pozitivna presuda za glumca“, koji „vjeruje da je ovo vrijeme da obje strane krenu sa svojim životima i ozdrave“.

– Ali ako je gospođa Heard odlučna nastaviti s daljnjim parničenjem i žalbom na presudu, gospodin Depp podnosi istodobnu žalbu kako bi osigurao da prizivni sud razmotri potpuni zapis i sva relevantna pravna pitanja – dodao je izvor za People.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti