Milica Pavlović se obznažila pa poručila: Suze, krv i znoj

Piše: E.M.

Pjevačica Milica Pavlović nedavno je izdala novi album koji je naišao samo na pozitivne kritike. Poznato je koliko je posvećena karijeri i poslu, a iza nje je i težak period jer su joj u kratkom vremenskom periodu preminuli i baka i djed koji su je odgojili.

Sada se Milica odlučila  na drastičan potez i na svom Instagram profilu je objavilo fotografiju na kojoj pozira naga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

-Ova slika je stajala u fioci… Hoću – neću …Danas – sutra … ? Je li previše ? Sjedim sada, spremam se za sljedeći koncert, čitam da album već ima 65 M pregleda poslije malo jače od tri mjeseca kako je izašao i kažem sebi čekajte da je pogledam opet … I da sećam se , premorena, mjeseci pripreme albuma, uključena u svaki dio pripreme i realizacije , poslednjeg dana sam i šrafove kupovala neke. I evo je … Savršena, iskrena ratnička slika … Suze, krv i znoj … Volim vas dominatori, napisala je Milica i dodala kako njena publika tek najbolje može da očeuje od nje.

U komentarima je dobila mnoge pohvale, ali bilo je i onih kojima se ovaj potez nije svidio.

-Ti nemaš potrebe za ovim, lijepa, mlada, prezgodna i znaš da pjevaš. Golotinja ne bi trebala da bude tvoj đir,napisala je pomalo razočarana pratiteljka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti