Amber Heard prodala kuću u Kaliforniji za milion dolara

Piše: Azra

Amber Heard prodala je kuću u Kaliforniji za milion dolara, piše TMZ.

Kuća se nalazi u gradu Yucca Valley, karakterističnom po svom pustinjskom pejzažu. TMZ prenosi da je ugovor sklopljen 18. jula, kao i to da je na ovoj prodaji glumica zaradila. Kada ju je kupila 2019., kuću je navodno platila 570 hiljada dolara.

Nakon što je izgubila u sudskom sporu u kojem ju je tužio za klevetu, Amber Heard Johnnyju Deppu mora isplatiti 10.4 miliona dolara.

Njena odvjetnica je prije dva mjeseca potvrdila da glumica nema toliko novca, a nekoliko sedmica nakon toga Heard je viđena kako kupuje u trgovini TJ Maxx, poznatoj po povoljnijim cijenama.

Nedugo nakon presude čak je pokrenuta i GoFundMe kampanja za prikupljanje novca kojim bi Amber Heard isplatila Johnnyju Deppu ono što mu je dužna isplatiti, ali je ta akcija ubrzo prekinuta.

Izvor: tmz.com

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti