Samo luksuz: Ovo su bazeni Nataše Bekvalac, Karleuše i Brene

Piše: S.P.

Najveće regionalne zvijezde su ogromne količine novca uložile u svoje domove, ali nisu štedjele ni kada je izgradnja bazena u pitanju – naprotiv!

Neke su, čak, čitav spa centar izgradile u kući. O svakom detalju su mislile, kako bi sebi tokom vrelih ljetnih dana napravile potpuni ugođaj uz maksimalnu intimu.

Pogledajte u nastavku ko na estradi ima ubjedljivo najljepši bazen!

LEPA BRENA

Kuća jedne od najvećih balkanskih diva na Bežanijskoj kosi vrijedi oko 2 miliona eura! A dvorište, u kojem ima predivno zelenilo, krasi i bazen neobičnog oblika, u kojem se Lepa Brena često opušta. Dok su okolo bazena poredane i brojne ležaljke. A u domu preovladavaju zlatni tonovi.

NATAŠA BEKVALAC

Nataša Bekvalac je u Novom Sadu napravila prelijepu vilu, u kojoj preovladavaju bijeli tonovi, a prostire se na nekoliko hiljada kvadratnih metara! Često se u medijima spekuliše da je Bekvalčeva izdaje za 800 eura dnevno. U dvorištvu se, također, nalazi prelijep bazen, kao i nekoliko ljuljački, ležaljki, pa čak i baldahini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 22:22 House (@22.22house)

JELENA KARLEUŠA

Veleljepni dom ove dive kupljena je od Dragana Stojkovića Piksija, a dobila ga je na poklon od bivšeg supruga Duška Tošića. Prema procijenama vrijedi oko dva i po miliona eura. Kuća ima dva bazena – unutrašnji i spoljašnji, čak pet kupatila, dvije garaže i ušuškana je među zelenilom. A pjevačica često kači fotografije na svoj Instagram profil iz svog bajkovitog dvorišta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Izvor: stil.kurir.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti