Džejla napravila pometnju novom fotkom: Ti si naša J.Lo

Piše: S.P.

Danas su društvene mreže u jeku popularnosti i svi se trudimo da nam fotografije izgledaju što bolje, a posebno kada su u pitanju javne ličnosti.

Mnogi od njih zbog velike popularnosti i armije fanova koje imaju zarađuju vrtoglave sume novca od brojnih reklama.

Jedna od popularnijih mladih pjevačica na društvenim mrežama je nekadašnja pobjednica takmičenja “Zvezde Granda” Džejla Ramović.

Čini se da šta god da objavi ubrzo dobije nekolio hiljada lajkova i komenatara pratitelja i fanova. Tako je novom objavom zapalila internet.

Džejla je objavila fotografija kako pozira u dugoj crnoj haljini bez plasiranja atributa u prvi plan i pokupila nevjerovatan broj komplimenata za samo nekoliko minuta, te moramo priznati da ovo ne polazi baš svakom od ruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

“Wow”, “Prelijepa si Džejla, nestvarna”, “Ti si ponos”, “Najljepša i najdraža pjevačica”, “Koliko ljepote u jednoj osobi, magična si”, “Prava i jedina dama”, “Kulturna i otmjena dama, što je rijetkost”, “Ovo je apsolutno najbolja slika koju si objavila, jednostavna, a savršena”, “Ti si naša Jennifer Lopez”, samo su dio pohvala koje su stigle na adresu pjevačice.

Pročitajte još