Bivša mu je i s 53 kao djevojčica, a on poput dede: Slavnog pjevača ovakvog je teško gledati, uništile ga mlađe ljubavnice

Piše: Azra

Popularni pjevač Marc Anthony definitivno nije više u “cvatu mladosti”, ali za razliku od J. Lo, koja također ima 53, on izgleda daleko starije. Zapravo, na novim fotografijama koje je objavila povodom svog rođendana, a na kojima je potpuno naga, latino diva definitivno je poput “djevojčice”, i teško da bi iko rekao da je zagazila u šestu deceniju.

Isto važi i kada je riječ o paparazzo fotkama. Međutim, kada je riječ o Anthoniju, situacija je potpuno drugačija. Naime, njega su uslikali na jahti Davida Beckhama, a prvo što pada u oči je njegov ispijen izgled, duboki podočnjaci i umorno lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yuca tv (@yucatv)

Pjevača je na momente bilo teško gledati dok se muči da nešto objasni Beckhamu sa kojim je prijatelj, a mnogi su se pitali i na koji način je uspio da smuva jednu od najljepših žena svijeta – misicu Nadiju Fereiru.

On je ljepoticu nedavno i zaprosio, a 53-godišnji muzičar i 23-godišnja bivša Miss Universe nedavno su proslavili vjeridbu u jednom restoranu u Miamiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Prije Nadije, Marc je tri puta bio u braku. S manekenkom Dijanarom Tores vjenčao se 2000. godine i s njom dobio dva sina, Kristijana i Rajana, prije nego što su se razveli 2004.

Iste je godine počeo vezu s Jennifer Lopez s kojom se ubrzo i vjenčao, a s njom ima blizance Maksa i Emu. Par je 2011. objavio da se razvodi, a brak je okončan 2014. Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju svoje dvoje djece.

U novembru 2014. oženio je manekenku Šenon De Limu od koje se razveo dvije godine kasnije.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti