Megan Fox i Kourtney Kardashian novim fotografijama pratiocima produžile život

Piše: Azra

 

Američka glumica Megan Fox (36) i reality zvijezda Kourtney Kardashian (43) zajedno su pozirale u donjem rublju kojeg dizajnira Kim Kardashian. Njihove poze bile su i više nego interesantne, a u komentarima, mnogi su otkrili kako im se „produžio život“ zbog njihovih vrućih fotki.

Na prvoj fotografiji atraktivne crnke čuče u donjem rublju jedna kraj druge. Kourtney je nosila crni bodi kratkih rukava, a Megan crno donje rublje, gaćice i top.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Kardashian je izbacila guzu, a Fox ju je prekrila s kosom. Na drugoj fotografiji glumica sjedi na školjci raširenih nogu, a Kourtney sjedi na njoj. Zagrlile su se i isplazile jezike.

Objavile su i još jednu fotografiju u seksepilnoj poziciji, a ovaj put leže na podu, opet jedna kraj druge.

Seksi fotografije prikupile su više od 3 miliona lajkova, a u komentarima su mnogi opisali kako su „ostali bez daha“.

„S ovim fotkama ste mi dodali još 10 godina na život“. „Vas dvije trebate izlaziti“. „Ovo nas žene tjera da promijenimo svoju seksualnost“. „Seksi ste, nije mi dobro“ „Radije čuvajte djecu“ – pisalo se u komentarima.

Inače, njih dvije su i prošle godine pozirale u bijelom donjem rublju u seksi pozama. Držale su zajedno jabuku u ustima, gledajući jedna u drugu. Može se reći kako im ovakvo poziranje definitivno nije strano.

(L.P.)

Pročitajte još