Djevojka najbogatijeg čovjeka samo što ne pukne od botoksa

Piše: Azra

Da pare ne znače stil, odavno je jasno, a pogotovo kada je riječ o Lauren Sanchez, devojci i nekadašnjoj ljubavnici jednog od najbogatijih ljudi svijeta Jeffa Bezosa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli J E N N A N I C O L E (@jennanicoleofficial)

Fatalna crnka u više navrata pokazala je sve samo ne da ima stila, iako je, ruku na srce, uspjela u par navrata i da “ubode” izdanje koje modni kritičari nisu toliko ocrnili. Ona se uglavnom vodi onim – mora da je sve na izvol’ te.

Tako su u prvom planu uvijek silikonske grudi, ili, ukoliko nosi kratko, to će biti takva dužina haljine ili suknje kao da je krenula na plažu, a ne u elegantni restoran koji zahtjeva dress-code. No, kada vam je Bezos dečko, onda valjda možete da radite kako hoćete, što vas neće spasiti prozivki na internetu.

Prvo što se vidi su ogromne silikonske grudi, a kako su neki korisnici primjetili, stomak je toliko uvukla da je dobio neprirodan izgled.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti