Shakira napustila Miami sa sinovima: Bježi li od osmogodišnje kazne zatvora koja joj prijeti?

Piše: Azra

 

Popularna kolumbijska pjevačica Shakira viđena je sa sinovima, sedmogodišnjim Sashom i devetogodišnjim Milanom kako napušta Miami.

Pop zvijezda prošla je aerodromom držeći za ruke svoje sinove koje je dobila u braku s bivšim partnerom i španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom.

Fotografije dolaze nakon što su španski tužitelji upozorili pjevačicu da bi mogla biti osuđena na osam godina zatvora ako se proglasi krivom za navodnu poreznu prevaru od 15 miliona dolara. Naime, Shakira je optužena za izbjegavanje plaćanja poreza između 2012. i 2014. dok je živjela u Barceloni. Španski tužitelji, također, traže kaznu u iznosu od 25,4 miliona dolara.

Do toga je došlo nakon što je latino zvijezda odbila izvansudsku nagodbu koja bi uključivala njeno priznanje nedjela.

Shakira je optužena da se pretvara da živi u inozemstvu i da koristi složenu offshore korporativnu strukturu kako bi izbjegla porez. Optužena je za korištenje nezakonitoga dogovora iz 2012. i 2014., kada je bila u vezi s nogometašem Gerardom Piqueom koji živi i igra u Barceloni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Par se razišao ranije ove godine zbog optužbi u lokalnim medijima da je nogometaš bio nevjeran pjevačici.

Izvor: Jutarnji.hr

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti