Narušena porodična idila: Victoria Beckham u hladnom je ratu s novom snahom Nicolom Peltz

Piše: Azra

 

U proširenoj porodici Beckham došlo je do prvih trzavica. Naime, navodno su Victoria Beckahm i njena snaha Nicola Peltz, novopečena supruga Brooklyna Beckhama u hladnom ratu.

Nicola Peltz u aprilu ove godine zavjetovala se na vječnu ljubav i udala za 23-godišnjeg Brooklyna Beckhama, Victorijinog i Davidovog najstarijeg sina. Sada su porodičnu idilu narušile prve trzavice, koje su se, kako piše Page Six, spremale čak i prije vjenčanja.

-Ne podnose se i međusobno ne razgovaraju, rekao je za Page Six izvor blizak porodici te dodao: “Priprema vjenčanja bila je užasna“.

Izvor otkriva kako Nicola, glumica i kćerka njujorškog milijardera Nelsona Peltza, nije željela da njena svekrva sudjeluje niti u jednom dijelu planiranja vjenčanja te Victoriju nije u ništa upućivala. Njihova komunikacija je bila minimalna. Takav stav Victoriji nije pomogao da pomogne prihvatiti novu članicu porodice.

Izvod dodaje kako je ta napetost između svekrve i snahe postala ‘neprekidna drama’ koja razdire porodicu Beckham koji sada živi u Miamiju i njihovog sina modela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

-U posljednjih nekoliko mjeseci nisu puno ni često razgovarali sa sinom. Izvor dodaje kako je ulje na vatru dodao i trenutak kada je Brooklyn osvanuo na naslovnici britanskog časopisa “Tatler” na kojoj je Nicolu nazvao ‘Nova gospođa Beckham’.

Izvor blizak porodici sumnja da je 27-godišnja Nicola, koja se pojavila u dramskoj seriji ”Bates Motel” i u ”Transformers: Age of Extinction”, možda pati ljubomore zbog globalno poznate mame svog muškarca i nije oduševljena pažnjom koju ona dobiva, posebno na sam dan vjenčanja.

Izvor: Tportal.hr

(E.M.)

 

Pročitajte još