Elton John ženio je dvije dame, a sreću našao pored muškarca

Piše: Azra

Elton John (75) nekad je bio opasni frajer za kojim su ludile žene i muškarci širom svijeta. Važio je za “party manijaka” i nekog ko pravi “lude” žurke. Nije se stidio da prizna da se godinama borio sa ovisnošću od narkotika, da je zbog kokaina 1975. godine bio hospitalizovan, ali razuzdani život za njega je sada prošlost.

Bogati muzičar sve više dane provodi u porodičnom okruženju, sa suprugom Davidom i sa dvojicom sinova.

Tako je bilo i ovaj put kada je viđen kako se odmara na jugu Francuske. U cvjetnoj Gucci košulji, udobnim pantalonama i s bijelom torbicom u rukama, muzičar je odlučio da je pravo vrijeme za šoping pa je sa svitom krenuo u grad.

Možda izgleda “pitomo” i fino, ali slavni muzičar je nekada žario i palio svetskom scenom. Priča o njegovom ljubavnom životu je nevjerovatna:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Elton John se ženio dva puta prije Davida Furnisha i to oba puta je ulazio u brak sa ženom. Njegova prva žena bila je sekretarica Linda Wudrou. Njegova druga supruga bila je inženjer snimanja, Renate Blowel. Vjerovalo se da su oba braka, koja su se dogodila na početku karijere Eltona Johna, pokriće za njegovu homoseksualnost. Nakon što se njegov drugi brak završio, Elton je u magazinu Roling Stoun objavio da je gej.

Elton i David imaju dva sina koje im je rodila surogat majka.

(L.P.)

 

Pročitajte još