Rialda Karahasanović-Lokvančić: Suprug i ja da ljetujemo odvojeno? Što da ne

Piše: Redakcija

I dok mnogi zvanični početak ljeta provode odmarajući, naša lijepa pjevačica Rialda Karahasanović-Lokvančić vrijedno radi. Ovih je dana snimila još jedan singl i to duet s “Tribun Bandom” i McS-em. Pjesma se zove “Ti me boliš”, a premijerno će biti prikazan odmah nakon bajramskih praznika. Rialda je našem magazinu ustupila fotografije sa snimanja spota, ali nam je govorila i o drugim, laganijim ljetnim temama.

rialda novo3

Po čemu pamtite svoje prvo samostalno ljetovanje?

– Prvo samostalno ljetovanje pamtim po putovanju vozom, traženjem smještaja u kasne jutarnje sate, lošoj ishrani koja je vodila ka riziku zvanom salmonela i, naravno, ludom provodu.

 Jesu li roditelji bili tolerantni i od povjerenja ili ste ih izmolili da Vas puste pomoću suza?

– Kada sam krenula na samostalni “ludi” ljetni provod, bila sam već punoljetna, pa samim tim sam mnogo lakše dobila odobrenje bez ikakvih suza, ali u svakom slučaju, bila je borba.

Biste li dozvolili suprugu da ljetuje sam, i obratno?

– Naravno da bismo dopustili to jedno drugom

 Kako čuvate svoj brak i ljubav?

– Mislim da recept za generalno dobar brak jeste privatnost, mnogo međusobnog kumuniciranja, razumijevanje i, naravno, onaj ključni faktor – povjerenje. Moj suprug i ja nastojimo što više vremena provoditi zajedno, sve odluke donosimo zajedno i sa sigurnošću mogu reći da smo i najbolji prijatelji.

Koliko imate tetovaža na tijelu (šta znače harfovi koje imate na unutrašnjem dijelu nadlanice)?

– Potpuno sam zaluđena tetovažama, ali uvijek sam na oprezu da ostanu diskretne. Imam šest tetovaža, a tetovaža ispisana na arapskom je ime moje rodice Danire.

 Sjećate li se šta ste sebi kupili od prvog zarađenog honorara?

– Ne mogu baš tačno da se sjetim šta sam to kupila od prvog zarađenog honorara, ali vjerovatno su to bile neke cipele.

rialda novo2

Volite li više dobijati poklone ili poklanjati?

– Mislim da sam ja jedna od rijetkih koja voli poklanjati. Volim kada mogu obradovati svoje najdraže, pa čak i kada nema nekog specijalnog povoda za to. A naravno i da volim da dobijam poklone. Ko kaže da ne voli, laže.

 Mnogo vremena provodite u teretani… Koje dijelove tijela naviše vježbate, imate li ličnog trenera?

– Sport i teretana su zaista ključni dio mog života i apsolutno radim na cijelom tijelu. Više vremena posvetim kardio vježbama, jer teško odolijevam slatkišima, ali svaki dio tijela je itekako aktivan. Što se tiče privatnog trenera, često kumbinujem. Ako su u pitanju malo ozbiljnije pripreme, idem na strožiji režim. Tada radim s trenerom određeni period, a nakon toga napravim pauzu i samostalno radim.

Ovo ljeto provodite radno ili …?

– Tokom ramazana ne radim svirke, ali tada sam u studiju, tako da ne mogu baš reći da nije radno. Nakon Bajrama kreću svirke i onda se zaista nadam da ću sebi priuštiti neki mini godišnji odmor.

 Kako izgleda Vaša oaza mira?

– Nemam baš često vremena da odmaram i da se posvetim sebi, ali čim se ukaže prilika, onda je moja oaza mira neko putovanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti