Još jedna fantastična kreacija bh. dizajnera na crvenom tepihu

Piše: Azra

Druga večer Sarajevo Film Festivala ostat će upamćena po pozitivnoj energiji, uzbuđenjem i upečatljivim kreacijama na crvenom tepihu.

Pažnju posjetitelja su ukrala izdanja poznatih dama u kreacijama bh. brendova. Jedna od njih je i voditeljica Lejla Durmo koja je za svoju šetnju na crvenom tepihu birala prepoznatljivi dizajn poznate bh. dizajnerice Ene Dujmović koja stoji iza brenda Plusminus.

Lejla je nosila kreativnu i pomalo neobičnu kombinaciju koja se sastojala od korzeta s ručno apliciranim grafikama u tehnici linorez i bakropis koje su prepoznatljive za Plusminus dizajn. Korzet se nastavlja u haljinu koja ima prorez i tu prestaje biti klasična forma haljine. Ispod haljine su stilizirane srebrene hlače koje su upotpunile outfit i učinile da se sve forme harmonično sjedine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Durmo (@lejjlaaa)

Završni touch kombinacije je kreiran nakitom iz studija LisicaLisica čiji se dizajn savršeno nadopunjuje uz pomalo industrijsku verziju izdanja za crveni tepih.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti