Jasna Đuričić još jednom zablistala u kreaciji Kaftan Studija

Piše: E.M.

Nema sumnje da se ljubitelji mode najviše raduju Sarajevo Film Festivalu koji osim sjajnih filmskih ostvarenja koje donosi iz godine u godinu, čini i da se modna ljestvica podiže na veći nivo.

U toku je 28. Sarajevo Film Festival, a slavne dame šetale su u glamuroznim kreacijama crvenim tepihom. Jasna Đuričić oduševila je kada se pojavila u kreaciji Kaftan Studija, a ništa manje nije zablistala ni u novom izdanju s njihovim potpisom.  Haljina odiše elegancijom uz koju su se sjajno uklopile crne visoke potpetice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasna Đuričić (@jasnadjuricic)

Ovu kreaciju nosila je prilikom dodjele nagrade “Srce Sarajeva” koje je osvojila serija “Advokado” u kategoriji za najbolju komediju , a Jasna je, također, osvojila nagradu za najbolju ulogu u  spomenutoj komediji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti