Demi Moore pokazala zavidnu figuru u šestom desteljeću

Piše: Azra

Glumica Demi Moore uskoro će proslaviti 60. rođendan, a posljednjim objavama na društvenim mrežama pokazala je da i na pragu sedmog desetljeća i dalje izgleda savršeno.

Moore uživa na ljetovanju u Grčkoj, a na svom je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u ružičastom bikiniju, koji je istakao njenu figuru. Glumica je svojim mladolikim izgledom očarala brojne fanove, koji su je odmah obasuli gomilom komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

“Jednostavno savršena”, “Lijepa dama”, “Od svih zvijezda u svemiru ti si najljepša”, “Tako si zgodna”, samo su neki su od komentara na njenu objavu

Moore je nedavno potvrdila vijest da je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi s 13 godina mlađim chefom, Švicarcem Danielom Hummom, i to na Instagramu, na kojem je objavila njihove zajedničke fotografije, koje su nastale na ovogodišnjem French Openu i ulicama Pariza.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti