Kadar za infarkt, ovako provokativnu objavu Severina nikad nije imala

Piše: Azra

Severina (50) je pratiocima na Instagramu otkrila je da se u društvu prijateljice dr. Nataše Desnice počastila ukusnim jelom u jednom dalmatinskom restoranu.

Atraktivnu fotografiju snimila je dr. Desnica, a prikazuje tanjir sa sirom te sezonskim voćem i cherry paradajzom. No, Severininim pratiocima za oko je zapelo nešto sasvim drugo.

Naime, na slici je u prvom planu osvanulo Severinino bujno poprsje u ubojitom dekolteu.

– Umjetničkim okom (kako bi ona rekla), ugledne liječnice dr. Nataše Desnice, ona ovako vidi bika koji sjedi i jede vol.ll. Kompozicija sira, grožđa i smokvica, potaknula je njene umjetničke gene… Što bi na to rekao njezin djed Vladan Desnica? Proljeća Ivana Galeba i ljeta Severine Vučković! Aferim, napisala je Severina u opisu objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Fanovi su je nagradili brojnim lajkovima i komplimentima, a poručili su joj da liči na Sofiju Vergaru. Sigurno su joj i zahvalni, pogotovo ako su im poznate tvrdnje stručnjaka koji navode kako gledanje u ženske grudi snižava krvni tlak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti