Gdje je danas glumica Ivana Panzalović koju vjerenik pokušao ubiti

Piše: Azra

Glumica Ivana Panzalović doživjela je jeziv slučaj u septembru 2017. godine. Naime, nju je vjerenik pokušao ubiti, a onda je izvršio samoubistvo.

Pogođena je metkom u glavu nakon čega je usledila operacija, ali se na svu sreću oporavila. Pored svih uloga koje je imala, Ivanu je javnost većim dijelom upoznala putem crne hronike.

Jednom prilikom je otkrila kako gleda na sve što joj se izdešavalo i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora.

– Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vrijeme za mene, prevaziđeno i fokusirana sam na sadašnje vrijeme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost, rekla je Ivana za srbijanske medije svojevremeno.

Ivana se dugo posle nemilog događaja nije pojavljivala u javnosti. U jednom trenutku otkrila je putem društvene mreže instagram da je u vezi i da je sretna. Posle toga su počele probe, te se vratila glumi, svom pozivu, a i boksu koji je nekada trenirala.

Danas glumica živi punim plućima, a na društvenim mrežama je i te kako aktivna.

Podsjetimo, javnost je danima pisala o tome šta se sve dešavalo u stanu na Dedinju, od toga da je bježala iz stana dok je njen vjerenik pucao, preko toga da je bacao stvari po stanu, a sve do toga da je glumica krvava išla ulicom i tražila pomoć.

Nakon što je u prvoj sedmici septembra 2017. godine vodila bitku za život, posle teške operacije na mozgu, Ivana je dobila novi život.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti