Hana Huljić Grašo progovorila o majčinstvu: Sviđa mi se

Piše: Azra

-Svaki dan čitam nešto novo o Petru i meni, pa sam prestala reagirati, rekla je Hana Huljić za 24sata.hr, koja je ljubav s kolegom i simpatijom iz mladosti, Petrom Grašom, okrunisala brakom u februaru ispred 30-ak najbližih članova porodice, prijatelja i kumova. Hana je tad bila u drugom stanju, a par se na vječnu ljubav zakleo u crkvi svetog Dominika. Zbog epidemiološke situacije skratili su popis gostiju, a tad se pričalo kako planiraju drugu veliku svadbu krajem ljeta, u jesen ili na zimu.

Hana opovrgava te navode.

– Iskreno, ne znam otkud te riječi više izlaze. Ne planiramo drugu svadbu, govori.

A kako joj se sviđa uloga mame?

– Sviđa mi se. Dobro sam. Malo je sad smirujem jer ima grčeve. Pokušavam da zaspi, smijala se Hana dok se u pozadini čula mala Alba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Djevojčica je prije mjesec dana došla na svijet carskim rezom, a njen tata Tonči Huljić (60) je iz Stanića stigao u Split kako bi bio s kćerkom i zetom. Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu.

Kad su mama i kćerka napuštale splitsko rodilište, Petar ih nije mogao dočekati jer je nastupao. Nakon svirke Grašo je doputovao iz Komiže do Splita samo kako bi je poljubio.

– Nije bilo teško, hvala svim ljudima na podršci, prijateljima i svima koji se raduju zbog nas. Uspio sam poljubiti kćerkicu, svirao sam u Komiži i stigao taksijem u 4 ujutro da bih je vidio, rekao je Grašo za “In Magazin”, a otkrio je i što će mu kćerka slušati.

– Slušat će ono što je najvažnije za svako dijete, pa tako i za moje dijete, glasove onih ljudi koji je vole, dodao je.

Izvor: 24sata.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti