Nataša Bekvalac iskreno o odnosu sa kćerkom Hanom: Želim da pati manje od mene

Piše: Azra

 

Nataša je nakon jednog nastupa dobila komplimente na račun izgleda koji je, kako kažu, nikad bolji.

-Kao da sam se vratila na neki prelijepi, iskreni put, a to je da se zadovoljavam malim stvarima – da su mi djeca dobro, da su mi roditelji dobro, svi koje znam… I baš sam sretna. Mir je najbitniji, a vječito tragamo za nemirom i uzbuđenjima koja tako kratko traju, a ustvari onda se vraćamo onome čemu svaki čovjek u biti treba da teži, balans i mir, objasnila je Nataša, koja je potom odgovorila na komentare da će njena kerka Hana “preuzeti njenu slavu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– To mi liči na neku vrstu konkurencije, a kako majka i kćerka na bilo koji način mogu da budu konkurencija? Želim da u svakom smislu manje pati od mene, da bude mnogo bolja od mene, vanserijska.

Godinama unazad važi priča da na estradi prava prijateljstva ne postoje, da svi jedni drugima podmeću noge, sa čim Nataša nije saglasna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Imam najljepša iskustva. Ne mogu da kažem da sam stekla prijatelje, zavisi šta podrazumijevate pod tim. Moja prijateljstva su uglavnom duga i intenzivna, ali smatram da ima predivnih ljudi. Možda zato što sam blagonaklona i jako naklonjena ženama, kod mene nikada nećete naći tu vrstu energije kao takmičenje, poređenje… Navijam za žene, znam koliko je teško raditi ovaj posao i jako cijenim žene koje rade ovaj posao.

Izvor: Nadlanu.com

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti