Pique radi sve da se osveti Shakiri, novu djevojku upoznao s roditeljima

Piše: Azra

Shakira i Gerard Pique prolaze kroz razvod koji je postao prilično neugodan. Nakon što su objavljene fotografije Piqueove nove 23-godišnje djevojke, krenule su glasine kako nogometaš kreće u osvetnički pohod zbog Shakirinih nastojanja da ga udalji od djece.

Prema navodima paparazza Jordija Martina za španjolski Mag, Pique se trudi svim silama razljutiti bivšu partnericu. Nogometaš navodno namjerno odlazi sa svojom novom djevojkom, studenticom Clarom Chijom Marti, na mjesta na kojima ih Shakira može vidjeti ili barem čuti od drugih da su tamo bili. Piqueova nova djevojka studentica je PR-a koja radi za njegovu kompaniju, a par je navodno u ozbiljnijoj vezi već neko vrijeme.

-Gerard Pique u poslijepodnevnim satima odlazi sa svojom novom djevojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Shakirinom kućom. I to ju je potpuno shrvalo. Nije ga briga što će ih ona vidjeti skupa, izjavio je paparazzo.

-Onos između Piquea i Shakire nikada nije bio gori. Pique se sada želi osvetiti Shakiri. I čini sve da u tome uspije, dodao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Podsjetimo, kuća u kojoj je par stanovao povezana je sa susjednim kućama namijenjenim Shakirinim i Piqueovim roditeljima. Pjevačica navodno razmišlja o podizanju zidova da se odvoji od njegovih roditelja.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti