Severinina hit kombinacija: Haljina s bananama i ananas torba

Piše: E.M.

Bez obzira u kakvom kontekstu se Severina provlačila kroz medijske naslove, jedno je sigurno – ništa je ne može spriječiti da se dotjera i uzdignute glave pokaže svima kako za nju ne postoje prepreke.

U posljednje vrijeme je često u fokusu pažnje i zbog svojih sve odvažnijih stajlinga u kojim imamo prilike uživati putem njenog Instagram profila. Posljednjom kombinacijom koju je odabrala još jednom je pokazala kako se ne boji  eksperimentirati i rizikovati s odjevnim komadima, a što je najbitnije krajnji rezultat nikada ne prolazi neprimjećeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Naime, pjevačica je pozirala u haljini s bananama, a cijeli stajling upotpunila je torbom u obliku ananasa. U komentarima su se redali oduševljeni komentari, a čini se kako ovo može samo Severini poći za rukom.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti