Isplivale fotografije modrica Angeline Jolie nakon incidenta u avionu

Piše: Azra

 

Kada je u septembru 2016. godine objavljeno da se glumci Brad Pitt i Angelina Jolie rastaju, svijet je bio u šoku, ali ubrzo je bilo jasno da je njihov brak bio sve samo ne idiličan.

Najviše se pričalo o incidentu u avionu, koji je prethodio razvodu, o kom nikad do kraja nije objašnjeno šta je podrazumijevao. Spekulisalo se da je Brad bio nasilan, da je imao neku vrstu sukoba sa suprugom i njihovim najstarijim sinom, a ubrzo je Angelina optužila glumca za upotrebu narkotika i alkoholizam.

On je zbog toga neko vrijeme morao da bude testiran na drogu svaki put kada je trebalo da se vidi s njihovom djecom, a išao je i na odvikavanje od alkohola. Sada je PageSix objavio fotografiju na kojoj se navodno nalazi modrica koju je Angelina zadobila tom prilikom, a na njoj vidimo njenu šaku i prepoznatljivi vjerenički prsten.

Prije nekoliko dana, otkriveni su detalji o tome šta se, opet navodno, dogodilo tokom leta iz Nice u Ameriku. Prema njenim tvrdnjama  u dokumentima u koje su strani mediji imali uvid, glumac je suprugu polivao pivom, odvukao u toalet i udarao u plafon, gurao ju je, hvatao za vrat, umalo nasrnuo na jedno od njihove djece…

Dok su bili u toaletu, navodno je jedno od njihove djece došlo do vrata i pitalo mamu da li je dobro, na šta je Pitt rekao: “Ne, nije dobro. Ona uništava ovu porodicu, ona je luda”.

Angelina je tada sve prijavila FBI-u, koji je odbacio slučaj, a ovih dana je otkriveno da je glumica pod pseudonimom potom tužila ovu agenciju.

Izvor: Glossy.espreso.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti