J.Lo i Affleck priredili spektakularnu proslavu vjenčanja za najbliže, procurile fotografije raskošne ceremonije

Piše: S.P.

Ben Affleck i Jennifer Lopez u subotu su pripremili raskošnu ceremoniju vjenčanja na Affleckovom imanju Riceboro u Georgiji u SAD-u.

Ben Affleck i Jennifer Lopez u subotu su se još jednom vjenčali na spektakularnoj ceremoniji vjenčanja na Affleckovom imanju Riceboro u Georgiji u SAD-u, koju su pripremili za porodicu i najbliže prijatelje, a  među kojima su bile i brojne zvijezde s holivudske A liste.

Lopez je nosila vjenčanicu Ralpha Laurena, a Affleck je na sebi imao crno-bijelo odijelo.

Daily Mail objavio je fotografije na kojima se slavni par grli i ljubi prije same ceremonije. Gosti su dobili zadatak da se obuku u bijelo što je bila i boja vjenčanja.

Iako je Benova bivša supruga Jennifer Garner odbila poziv na vjenčanje, glumcu su podrška bila djeca koju je dobio s njom, a na proslavi su bili i blizanci Emma i Max koje je Jennifer dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timeless🐆 (@timelessmagg)

Među gostima je bio i Benov najbolji prijatelj Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso, a s njima su slavili i George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger i Jimmy Kimmel.

Par se opet sretno spojio 20 godina nakon što su prvi put bili zajedno i zaručeni i nakon što su tada otkazali svoj prvi pokušaj vjenčanja.

Pročitajte još