Božo Vrećo: Nakon divnog Splita majčici u zagrljaj

Piše: Azra

Božo Vrećo, jedan od najpoznatijih bh. interpretatora modernog sevdaha, svojim moćnim vokalom i ekstravagantnim izgledom često privlači veliku pažnju javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Na Instagram profilu podijelio je fotografiju na kojoj je pozirao sa svojom majkom, te ostavio emotivnu poruku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

– Poslije divnog Splita mojoj srni i majčici u zagrljaj.Tu je gnijezdo od zagrljaja, šapat ljubavi i mir nježnosti. Stalno sam na putu i Hvala Svemogućem na tome, što me čuva i čini najsretnijim zbog dara koji mi je dao, i Hvala mojoj majčici na daru majčinske Ljubavi i odgoja koji mi je pružila, da nikoga ne mrzim, da nikome ne sudim, da saslušam, osnažim i utješim,da nikoga ne prekorim, i da duhovnost Ljubavi nosim i zračim njome. Lijepo je voljeti i biti voljen, božanski je sve to živjeti i biti, jer ako Ljubavi u sebi nemate, ništa ste!, napisao je božo u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti