Postoje četiri načina kako se oblači grudnjak, evo šta svaki od njih otkriva o ženi

Piše: Azra

 

Govor tijela i način na koji nešto radimo, govori o tome kakvi smo. Postoje četiri tipa ličnosti žena, a prepoznat ćete ih ako posmatrate kako oblače grudnjak svako jutro. Stručnjaci za govor tijela kažu da stvari koje imamo, odjeća koju nosimo i jednostavne aktivnosti govore o našoj psihi, piše Daily Mail.

Ovo su četiri navike i opis ličnosti:

Navika kopčanja i zatezanja grudnjaka na leđima, to pokazuje da je žena dobra potpora u životu, sklona je poštivanju tradicije i vjerna je onome što čini. Promišljena je, prijateljski raspoložena i uvijek spremna pomoći. Za nju je kupovina grudnjaka društveni događaj te će vjerovatno tražiti pomoć prijateljica u izboru.

Kopčanje grudnjaka naprijed pa okretanje, ona je utjecajna i često dobra motivacija za druge. Vrlo je harizmatična i voli učiti nove stvari, ali ima i sklonost da joj brzo sve dosadi. Kad je izbor grudnjaka u pitanju, ona najradije bira svijetle boje i detalje zbog kojih će se osjećati posebno.

Nošenje isključivo grudnjaka kojima je kopča naprijed, između košarica, ovo je žena koja ne želi gubiti vrijeme. Cijeni sažetost, učinkovitost i stvari visoke kvalitete koje će dugo trajati jer ih ne želi dvaput kupovati. Sklone su kupovati markiranu robu, pa tako i grudnjake.

Zakopčavanje grudnjaka u rukama pa navlačenje preko glave, ona je opsjednuta pravilima i redom. Tako oblači grudnjak jer  želi sve raditi kako treba od početka. Po prirodi je sklona analiziranju. Grudnjak ne kupuje bez preciznih mjera i stručnih preporuka. Najbolje se osjeća u sportskom grudnjaku.

Pročitajte još