Bivši dečko Kourtney Kardashian doživio saobraćajnu nesreću

Piše: Azra

Bivši dečko Kourtney Kardashian, Scott Disick, ozlijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu.

Disick je zadobio manju posjekotinu na glavi nakon što se prevrnuo svojim Lamborghini SUV-om u otmjenoj rezidencijalnoj četvrti u Calabasasu u Kaliforniji, ali je odbio liječničku pomoć na mjestu nesreće. U nesreći je sudjelovao samo njegov automobil, a izvor za TMZ rekao je da se čini da je neprilagođena brzina imala ulogu u prevrtanju.

Disick, koji je s Kourtney bio u vezi više od 10 godina i s kojom ima troje djece, priznao je nakon njenih zaruka za Travisa Bakera u oktobru 2021. godine da smatra da je propala veza “njegova krivnja”.

Foto: TMZ

– Nemojte me krivo shvatiti, uvijek ću voljeti vašu sestru. Tako da nisam bio toliko zatečen. Mislio sam da su već vjenčani, kako je ona govorila. U nekom drugom trenutku u životu, da sam čuo, život bi za mene bio gotov. Veliko mi je olakšanje što je sretna i što se netko drugi brine o njoj, rekao je tada njenoj sestri Khloe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti