Kako danas izgleda sin čuvene NBA zvijezde koji je želio da promijeni spol

Piše: Azra

EJ Johnson, sin NBA zvijezde Magica Johnsona dugo je želio da promijeni spol, međutim od toga je odustao.

Snimljen je na Mykonosu na ljetovanju sa prijateljima, a njegov stajling nije mogao a da ne prođe nezapaženo. Zlatni bikini, žute pantalone, sandale sa visokom potpeticom i Dior tašnica o kojoj maštaju mnoge žene, bile su dio njegovog stajlinga.

– Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan sam i zadovoljan sa sobom. Uvijek sam govorio ako se neko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto preduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem treba da budem. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo, rekao je svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

EJ je inače bio zvijezda reality showa “Rich Kids of Beverly Hills” koji se emitovao nekoliko sezona. Godine 2014. operisao je želudac i naglo smršao, nakon čega je počeo ponosno da pokazuje svoje tijelo. Kako su strani mediji pisali smršao je 90 kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti