Kriza nakon 25 godina braka: Ovaj neobjašnjiv potez Stallonea nije se nimalo svidio njegovoj supruzi

Piše: Azra
Poznati po dugogodišnjoj ljubavi i skladnom braku, Sylvester Stallone i Jennifer Flavin novim su i neobjašnjivim potezima nagovijestili da su upali u veliku bračnu krizu.

Iako menadžer slavnog glumaca Sylvestera Stallonea i dalje demantira ikakve ljubavne probleme, nedavni potezi koje su otkrili strani mediji daju naslutiti da je na pomolu velika svađa dugogodišnjih supružnika.

Naime otkriveno je da je Stallone prekrio pompoznu tetovažu svoje supruge na desnom ramenu, a koju je oslikao prije svega devet dana. Na mjesto gospođe Jennifer došao je voljeni kućni ljubimac, pas koji je s njim glumio u dva nastavka filma ‘Rocky’.

– Gospodin Stallone inzistirao je na poboljšanju tetovaže svoje supruge Jennifer, no to nije bilo izvedivo pa ju je odlučio promijeniti, rekao je kratko i jasno njegov glasnogovornik te dodao: ‘Gospodin Stallone obožava svoju porodicu, a nedavno su zajedno snimili reality show koji će se prikazivati na Paramountu+.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yoon So Joong (@yoonsojoong3)

Istovremeno, krizu u braku svojim je potezima dala naslutiti i sama Jennifer jer više ne prati supruga na društvenim mrežama, a na kojima je objavila fotografiju s kćerima uz znakovitu poruku.

– Ove djevojke moj su prioritet. Ništa nije važnije od njih. Nas četiri zauvijek, poručila je pozirajući uz prekrasne, sada već odrasle kćeri.

Prije lijepe Flavin slavni je akcijski glumac bio dva puta u braku. Prvi put oženio se fotografkinjom Sashom Czack i taj je brak trajao od 1974. do 1985.

Tokom jedne večere na Beverly Hillsu 1988. upoznao je Flavin, a ona je tada radila kao model. Zaljubili su se, ali njihova veza brzo je pukla jer ju je glumac ostavio putem brzojava nakon što mu je manekenka Janice Dickinson otkrila da je rodila njegovu kćer. Ipak, DNA test pokazao je da dijete nije njegovo, pa su prekinuli.

Poslije se zaljubio i zaručio za Angie Everhart, no sreća nije dugo trajala.

S Jennifer Flavin ponovno se spojio 1997. i tada su se odlučili vjenčati. Ceremonija je održana u hotelu Dorchester u Londonu, a budući da su Stallonea tada znali kao velikog zavodnika, nisu im previđali dugo trajanje.

– Nisam naivna, znam kako bi sve ovo moglo završiti. On ima 45 godina i ne mogu ga mijenjati. Takav je. Pa ipak, nije onakav kakav mislite. Pet od sedam noći provodimo zajedno u krevetu i zaista ne znam kada bi našao vremena varati me, rekla je davnih godina mlada Jennifer. I doista, od svih Sylvesterovih brakova, ovaj s Flavin održao se dugih 25 godina.

Postali su sinonim skladnog odnosa, sve do sada.

– Trebalo mi je 19 godina da shvatim da je ona uvijek u pravu. Shvatio sam da žene imaju dar, barem Jennifer, za donošenje nevjerovatno obrazovanih, mudrih i pametnih odluka. Dok ja uvijek skočim bez gledanja, ona uvijek pogleda i nikad ne skače. Nevjerovatno je sigurna. I zato joj sada prepuštam sve odluke, rekao je prije nekoliko godina 76-godišnjak.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti