Pamela Anderson u papučama koje skoro svaka kuća ima: Platila ih preko 600 eura, hrabrost je nositi ih

Piše: Azra

U posljednje vrijeme, atraktivna plavuša Pamela Anderson privlači pažnju gdje god se pojavi. Pamela često nosi upečatljive modne kombinacije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ovog puta otišla je korak dalje, skupila je hrabrost i obula papuče na štiklu koje bi malo ko smio da ponese.

Naime, riječ je o upečatljivom modelu Madame Mule, modnoj kolaboraciji Crocs – Balenciaga. Ovakav model može se naći u crnoj, bijeloj, ljubičastoj i zelenoj boji. Da biste kupili ovakve papuče potrebno je da izdvojite oko 625 dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adoringpamela | by Noah (@adoringpamela)

Pamela je svoje krokserice ukombinovala sa bijelom majicom i lalnenim pantalonama do članaka. Bijelu kombinaciju začinila je neobičnom torbom od pruća koja podsjeća na korpu. Također je nosila naočare za sunce u retro stilu, koje imaju bijeli okvir.

Izvor: Instagram

Na prvi pogled, čini se da je Pamela krenula na pijacu u nabavku. Ipak, ovakve papuče zaludile su svijet, pa su se poznate dame utrkivale koja će prije da ih kupi jer su vrlo neobične.

Zanimljivo je i da ovakve papuče skoro svaka kuća ima i korsiste se za „oko kuće“. Doduše razlika je u tome što popularne krokserice na koje smo navikli nemaju štiklu i koštaju daleko jeftinije.

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti