Severinini bivši partneri postali prijatelji, uputili istu zagonetnu poruku

Piše: Azra
 

Izdaja najviše boli, stara je izreka koja je zadnjih godina na neki način postala i karma Severine Vučković. Mnogi su do sada izigrali njeno povjerenje, a mnoštvu takvih likova sad se čak pridružio i njen bivši suprug Igor Kojić.

Igor Kojić 30. jula napunio je 35 godina, a par dana kasnije organizovao je veliko slavlje. Zvanice na slavlju ostale su iznenađene kad se na slavlju pojavio bivši Severinin partner Milan Popović s kojim je Igor često javno polemizirao i izmjenjivao uvrede dok je bio u braku sa Severinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

No, dolaskom na ovaj rođendan i zajedničkim druženjem obojica su pokazala kako su izgleda zakopali ratne sjekire i postali bliski prijatelji. A da iznenađenje bude još veće, Milan je na rođendan poveo i 11-godišnjeg sina Aleksandra kojeg ima sa Severinom jer dječak zadnje dane ljetnih praznika provodi upravo s ocem u Srbiji.

Iako Igor Kojić nije objavio ništa na svojim društvenim mrežama sa svog rođendanskog slavlja, 4. augusta objavio je selfie s nejasnom porukom ‘Winter is coming’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Par dana kasnije, 13. augusta na svom Facebook profilu, Milan Popović objavio je identičnu poruku ‘Winter is coming’ uz ilustraciju putokaza za selo ‘Popovići Kojići’ pored Knina što je nesumnjivo poruka Severini da su se i Popovići i Kojići sada udružili protiv nje i da u predstojećoj zimi neće imati mira.

A pjevačicu bi to trebalo svakako zabrinuti budući da će Igor Kojić uskoro biti svjedok na sudu u jednoj od mnogobrojnih tužbi koje je Milan Popović podnio protiv Severine.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još