Brad Pitt viđen je s novom djevojkom: Mlađa je 27 godina

Piše: Azra

Holivudski glumac Brad Pitt nakon Angeline Jolie često je bio povezivan s mnogim damama, ali nikada još u javnosti nije razmjenjivao nježnosti s nekom – sve do sad.

Brad Pitt (58) je nakon razvoda od Angeline Jolie postao najpoželjniji holivudski neženja, a iako ga se u period od tada do danas povezivalo s mnogim ljepoticama, niti jedna njegova nova veza nije bila službeno potvrđena. No, čini se kako se napokon pojavila žena kojoj je spreman iskazivati nježnost u javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Naime, Brad je viđen kako se drži za ruke i šeće ulicama New Yorka s jednom od najslavnijih manekenki današnjice, lijepom 31- godišnjakinjom Emily Ratajkowski. Podsjetimo se, Emily je poznati Instagram model i poduzetnica, a okušala se i u glumi. Smatra ju se jednom od najseksi žena svijeta, a nedavno se saznalo da ju je njezin partner, Sebastian Bear-McClard, varao te se nakon te vijesti od njega rastala.

Emily je majka jednog djeteta, malenog sinčića, a Brad ima troje biološke i još troje posvojene djece s Angelinom Jolie.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Očito Bradu i Emily ne smeta razlika od 27 godina, jer djeluje vrlo zaljubljeno. Možda su ih zbližila baš loša ljubavna iskustva iz prošlosti. Inače, mnogi su primijetili kako Emily izgleda kao mlađa verzija Angeline. Duga tamna kosa, pune usne, vitko tijelo i vrlo bujne grudi su atributi koje imaju i Angelina, a i Emily, pa bi se moglo reći kako je Brad pronašao novu, mlađu verziju svoje bivše žene koja ga u slobodno vrijeme i dan danas povlači po sudovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily i Brad prvi su puta viđeni prije nekoliko dana u Parizu, a sada su opet zajedno viđeni u New Yorku. Očevidac ih je ‘spazio’ u jednom restoranu u srcu Pariza, a kasnije su snimljeni kako izlaze iz jedne njujorške zgrade gdje su navodno zajedno proveli noć.

Ni Emily i Brad još službeno nisu komentarisali svoju vezu, ali očekuje se da je samo pitanje vremena kada će se izjasniti o svojoj novoj ljubavi.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti