Blanka Vlašić uživa u trudnoći: Slavimo život

Piše: Azra

Nekadašnja atletičarka Blanka Vlašić uskoro će se ostvariti u ulozi majke. Naime, ona i njezin suprug, Ruben Van Gucht očekuju svoje prvo dijete.

Blanka Vlašić se za Rubena Van Guchta udala u maju ove godine, a sve te sretne vijesti objavila je preko Instagrama kroz par emotivnih fotografija. Blanka je kroz veći dio trudnoće aktivna, te je redovno objavljivala svoje treninge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

-Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu, napisala je Blanka u maju.

Ovog puta pratitelje je oduševila novom fotografijom sa trbuhom. Naime Blankin trbuh je sve veći, a ona izgleda izuzetno sretno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

-Slavimo život, napisala je Blanka u opisu fotografije.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti