Plus size manekenka ponosno pokazala strije na crvenom tepihu

Piše: S.P.

Plus-size manekenka Ashley Graham ponosno pokazala strije na crvenom tepihu dodjele nagrada MTV Video Music Awards, na kojoj je imala ulogu voditeljice.

Ona redovno koristi svoje društvene mreže kako bi promovirala “body positivity”, odnosno pozitivan pogled na vlastito tijelo.

Graham se pojavila u crnoj haljini s prorezima koji su otkrivali strije koje je dobila u trudnoći s blizancima Malachijem i Romanom. Nešto više od sedam mjeseci od rođenja blizanaca, izgledala je božanstveno dok je pozirala u crnoj haljini s izrezima.

Dobro raspoložena manekenka fotografima je pozirala u crnoj pripijenoj haljini midi dužine, koja je otkrivala njezina ramena te je imala izreze na bokovima i trbuhu.

Haljinu ukrašenu s nekoliko svjetlucavih ziherica u srebrnoj boji uparila je sa sandalama s tankim remenčićima u kombinaciji crne i srebrne boje. Svoju dugu, smeđu kosu je pustila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti