Leonardo DiCaprio i Camila Morrone prekinuli su nakon više od 4 godine veze

Piše: Azra

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone prekinuli su vezu, kažu izvori za PEOPLE.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A post shared by People Magazine (@people)

Dobitnik Oscara (47) i glumica imodel iz serije ‘Never Goin’ Back’ (25)  koji su svoju vezu držali uglavnom privatnom, bili su zajedno od januara 2018. tokom izlaska u Aspenu u Coloradu, a javno su se predstavili kao par kada su sjedili zajedno u prvom redu na dodjeli Oscara u februaru 2020.

Još u julu 2019., izvor za PEOPLE rekao da DiCaprio i Morrone djeluju “prilično ozbiljno” jedno s drugim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

-To definitivno nije povremena veza. Camila provodi puno vremena u njegovoj kući. Camila je odavno poznata kao Leova djevojka. A Leo ju je davno upoznao sa svojim roditeljima, rekao je izvor.

Zatim, u julu 2020., izvor je rekao da DiCaprio “voli biti s” Morroneom jer su “proveli 24 sata dnevno” jedno s drugim usred karantene pandemije. “Jako su bliski”, dodao je tada izvor.

DiCaprio i Morrone fotografirani su kako zajedno provode vikend 4. jula ranije ovog ljeta na plaži u Malibuu. U augustu je Morrone viđena u St. Tropezu s majkom. DiCaprio je, u međuvremenu, primijećen na večeri s prijateljima u Los Angelesu još prošle sedmice.

Izvor: people.com

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti