Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu: Ovaj slavni muzičar bio je tajni ljubavnik Lepe Brene

Piše: Azra

Tajna ljubav Lepe Brene o kojoj se godinama šuškalo, a posebno osamdesetih, jeste ona između balkanske zvijezde i muzičara Gorana Bregovića. Mnogi su tvrdili da postoji hemija između njih, a navodna romansa punila je novinske stranice dok su glavni akteri svoj privatni život vješto skrivali od znatiželjnika i nikada nisu javno govorili na ovu temu.

Nakon više od trideset godina, “Jutarnji list” došao je u posjed te objavio fotografiju kojom potvrđuje tajnu ljubav Lepe Brene i Gorana Bregovića, međutim ona je mogla nastati i na isključivo prijateljskom odnosu. Fotografiju koju im je poslao nepoznati izvor snimljena je 1984. na ostrvu Šćedro koje se nalazi uz južnu obalu ostrva Hvar, a Brena i Bregović uživali su u opuštenom, ljetnom izdanju vidno raspoloženi i nasmijani, a mnogi su tada tvrdili i zaljubljeni.

Izvor: story.rs

Dvadesettrogodišnja Brena tek u usponu karijere i deset godina stariji frontmen “Bijelog Dugmeta” krasili su tada gotovo sve naslovnice zbog kojih je masa užurbano hrlila ka kioscima, a svi primjerci prodavali su se u rekordnom roku.

Brena, tada najveća jugoslavenska zvijezda, živjela je u Novom Sadu, a komšije su tvrdile da kod nje često svraća Brega koji bi uvijek donosio cvijeće i bombonjere.

Izvor: story.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti