Popović odgovorio Severininoj mami: Miješam se zbog svog sina

Piše: E.M.

Nakon što se Severinina majka Ana Vučković obratila javnosti zbog istupa Milana Popovića u Dnevniku Nove TV u kojem je komentirao sukob pjevačice i njene sestre Marijane, Popović se u novoj izjavi osvrnuo na komentar Severinine majke.

-Dajem sebi za pravo da komentiram navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković, već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najvjerovatnije Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom, započeo je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Popovic (@milan8popovic)

-Ana Vučković ne bi mogla ni pročitati ovu izjavu, a kamoli je sastaviti. Ana Vučković materijalno zavisi od Severine i sigurno joj u nekim stvarima daje prednost u odnosu na ostale svoje kćerke, ali sam siguran da Ana Vučković jednako voli sve svoje kćerke i da će u ovakvim situacijama zadržati neutralni stav, kao i svaka druga normalna majka.

Interesantno je da bi Ana Vučković mogla dati ovakvu izjavu poslije svih uvreda koje je taj dan primila od svoje miljenice Severine, a koje premašuju sve norme normalnog majka-kćerka odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

-Činjenica je da je Marijana Vučković završila u bolnici, a da je Severina Vučković pobjegla s mjesta prijestupa. Istraga će naravno pokazati što se dogodilo i ko je koga napao. Pitate me zašto se ja miješam? Miješam se zato što je to najbliže okruženje u kojem odrasta naš sin. To otuđujuće, agresivno, nestabilno, nezdravo okruženje iz kojeg na sve moguće načine pokušavam ga izvući i zaštititi. Pozdrav Severininom PR timu, do sljedeće izjave, poručio je.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti