Dok je Shakira bila na sprovodu, Pique je uživao na spoju s novom djevojkom

Piše: Azra

 

Nakon šokantne vijesti da je poznati par prekinuo početkom juna ove godine, ne prestaju da se nižu skandali i priče o njima. Pique je u veoma kratkom roku viđen sa atraktivnom mladom studenticom, koju je prema navodima medija upoznao i sa roditeljima.

Shakira je nedavno prisustvovala sprovodu prijateljičinog oca, prema reportaži na španjolskom televizijskom kanalu Telecinco. Pjevačica je otišla pružiti podršku svojoj bliskoj prijateljici Rossani Kluivert.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli irem loves shakira ღ (@shakiragiddy)

Na sprovodu su pjevačicu tajno fotografisali, te se jasno vidjelo da sa njom u pratnji nema Gerarda Pique.

Strani mediji prenose kako je pique za to vrijeme bio sa svojom novom izabranicom Clarom Chijom Marti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Clara Chia Marti (@_clara_chiamarti)

-Kluviertovi su održavali blizak odnos sa Shakirom i Piqueom, živjeli su blizu njih i provodili su puno vremena zajedno. Iznenađujuće je što Pique nije došao na sprovod. Odnos između parova bio je vrlo blizak i normalno je da je Shakira otišla na sprovod i prijateljici izrazila sućut i ljubav, izjavio je voditelj.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti