Pierce Brosnan stao u odbranu svoje supruge: Volim svaku njenu oblinu

Piše: Azra

 

Glumac Pierce Brosnan i njegova supruga Keely nedavno su proslavili 21. godišnjicu braka. Filmska zvijezda objavila je fotografiju s vjenčanja sa suprugom i posvetila joj emotivan opis.

-Sretna godišnjica mojoj ljubavi. Plesali smo tu noć i plešemo taj ples i danas. Sve bih mogao ponoviti, napisao je Pierce.

Brojni pratitelji bili su oduševljeni dirljivom objavom Brosnana te im čestitali godišnjicu braka, no na Facebooku se glumac ponovo suočio sa zlobnim komentarima o izgledu njegove supruge, koji su sad već obrisani s te društvene mreže.

Pierce je, kao i uvijek, stao u obranu svoje supruge te je spomenuo kako je njen izgled bio tema rasprave i među njegovim prijateljima.

-Neki naši prijatelji su joj ponudili operaciju za smanjenje težine. No, ja obožavam svaki dio njenog tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. I zato što je rodila našu djecu, napisao je Pierce i zaštitnički obranio svoju voljenu suprugu.

-Oduvijek sam je stvarno volio zbog toga kakva je osoba, ne zbog njene ljepote, a sad je volim još i više jer je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek se trudim biti dostojan njene ljubavi, rekao je Pierce.

Pierce Brosnan i Keely upoznali su se 1994., a par se vjenčao nakon sedam godina veze. Zajedno imaju sinove Parisa i Dylana.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još