Bivša supruga Michaela Jacksona krivi sebe za smrt kralja popa

Piše: Azra

Smrt legendarnog Michaela Jacksona i dalje intrigira javnost. U američkom dokumentarcu „TMZ istražuje: Ko je zaista ubio Michaela Jacksona“, Debbie Rowe, njegova bivša supruga kroz suze govori da sebe djelimično krivi zbog smrti kralja popa.

Naime, ona kaže da je trebalo da preduzme nešto kada je vidjela da se pjevač navukao na lijekove protiv bolova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Debbie Rowe (@debbierowe_official)

– Djelimično sam kriva. Trebalo je da nešto uradim, a nisam. Puno je ljudi koji su umrli od zavisnosti i ja sam na neki način bila dio toga – rekla je ona.

Poznato je da je Jackson umro od srčanog zastoja u junu 2009., a u tijelu je imao dovoljnu količinu snažnog sedativa Propofola da usmrti nosoroga, rekao je bivši mrtvozornik, LAPD-a Ed Vinter, u dokumentarcu.

Rou je i tokom gostovanja u emisiji “Fox TV” priznala da osjeća krivicu zbog Jacksonove smrti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Debbie Rowe (@debbierowe_official)

– Bila sam zapravo loša kao Klajn i jako mi je žao što sam učestvovala u tome – kazala je ona, ne želeći konkretno da priča o Jacksonu, već je svoju pažnju usmerila na Klajna, također poznatog kao oca botoksa.

Inače, Rowe se udala za Jacksona 1996. i bila je surogat majka djece Prinsa i Paris. Bila je asistentkinja vrhunskog dermatologa Arnolda Klajna, koji je preminuo 2015., a koji je Jacksonu i drugim slavnima dijelio jake lijekove protiv bolova.

Izvor: telegraf.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti