“Djevojka sa krilima” u drugom stanju: Dejana Bačko sa partnerom podijelila sretne vijesti

Piše: Azra

 

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih. Ona i njen partner Marko Nežić su sada na društvenim mrežama objavili lijepu vijest.

@marko_dejana Evo je moja Deki u 4. mesecu trudnoće. 🤰 Baš smo srećni i uzbudjeni zbog onoga što nas čeka. ❤️ #pregnant #pregnant🤰 #baby #babyonboard #novisad #srbija #trudna #trudnasam #trudnice #bosna #crnagora #nemacka #austrija #svajcarska #kanada #australija #decak #devojcica #happy #grateful #zahvalan #sreca ♬ original sound – Marko I Dejana

– Evo je moja Deki u 4. mjesecu trudnoće. Baš smo sretni i uzbuđeni zbog onoga što nas čeka – piše u opisu videa koji je osvanuo na TikToku.

Uslijedio je veliki broj čestitki onih koji ih na mrežama prate, dok su oni dodali da su zahvalni za to što će uskoro postati roditelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dejana Backo (@devojka_sa_krilima)

– Ja sam sve naučila nogama da radim, tako da je za mene nebo granica. Nisam džaba “djevojka sa krilima”. Ime “djevojka sa krilima” koristim zato što mogu da poletim gdje god želim. I zato što umjesto ruku imam krila, tako sebe vidim – kazala je ona nedavno za RTS.

Izvor: blic.rs

(S.B.)

Pročitajte još