Gwen Stefani u centru pažnje nakon što je pokazala drastično drugačiji izgled

Piše: Azra

Gwen Stefani se posljednjih dana našla u centru pažnje nakon što je pokazala svoj drastično drugačiji izgled od onoga na koji smo navikli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Late Night with Seth Meyers (@latenightseth)

Pjevačica čiji su zaštitni znak godinama bili platinasto plava kosa, crni tuš za oči i crveni ruž, danas njeguje nešto drugačiji izgled. Važila je za jednu od najpopularnijih pjevačica na svijetu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gwen Stefani (@gwenstefani)

Mnogi su obožavatelji legendarne pjevačice Gwen Stefani ostali zbunjeni i šokirani njezinim izgledom nakon što se pojavila u showu ‘Late Night With Seth Meyers’.

Pjevačica koja je godinama smatrana jednom od najljepših žena svijeta, još otkako je osvojila svijet hitom ‘Don’t Speak’, bila je prepoznatljiva po svojoj dugoj ravnoj platinasto plavoj kosi, uz povremeno koketiranje s modrom i ružičastom nijansom, nezaobilaznom crnom tušu za oči i crvenom ružu za usne te rokerskim stilom oblačenja.

Izvor: miss7.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti