Misterija je riješena: Novakova snaha otkrila zašto nije mogla da se vjenča bez papagaja

Piše: E.M.

 

O raksošnom vjenčanju brata Novaka Đokovića, Đorđa Đokovića i Saške Veselinov ne prestaje se govori i piše. Komentariše se sve, od mladenca, uzvanika, a ponajviše ponašanje Novaka i njegove supruge Jelene koji su bili posebno veseli i uživali u slavlju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by [Đorđe] (@djordjedjokovicfan)

Ipak, mnogima nije mogao da promakne jedan detalj. Naime, na vjenčanju je bio prisutan i papagaj. Mnoge je zainteresovala njegova pojava pa su se mišljenja oko toga podijelila. Dok su neki smatrali da je tu jer je Saškin ljubimac, drugi su komenatrisali kako „bogataši opet prave neki cirkus da bi privukli pažnju”.

Ipak, Saška je riješila ovu misteriju.

Foto: Instagram printscreen

Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvijek i zauvijek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik, napisala je Saška na Instagramu uz fotografije s papagajem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti