Snimak sve govori: Ovako se nova snaha Đokovića slaže sa svekrvom

Piše: Azra

Foto: Instagram, Starsport/Peđa Milosavljević

Za razliku od Jelene Đoković, Saška Veselinov trudi se da nam u svakoj prilici pokaže koliko je bliska sa svekrvom. Mlada voditeljica i influenserka nedavno je i zvanično postala nova članica porodice, ali smo još ranije znali da je sa Đorđevom majkom u izvrsnim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by [Đorđe] (@djordjedjokovicfan)

Da Dijanu obožava Saška često potvrđuje i na društvenim mrežama. Ovih dana smjenjuju se slike na Instagramu, i ne zna se koja je veselija. Razlog je, naravno, svadba, koja je trajala duže nego uobičajena slavlja takvog tipa.

Tako smo, između ostalog, vidjeli kako Đorđeva lijepa izabranica igra sa svekrvom, a sreći kraja nema. Očigledno ni svadbenom veselju. Svi Đokovići dočekali su je raširenih ruku i već su „svoji“. Saška, koja je uzela novo prezime, pored jednog snimka napisala je „Moja Diksi“.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti