Lejla Filipović raznježila pratitelje fotkom s majkom: Zagrliti majčicu, neprocjenjivo

Piše: S.P.

Lejla Filipović (45), nekadašnja hrvatska missica, te supruga voditelja Tarika Filipovića objavila je na Instagramu fotografiju s majkom Fehmom Šehović.

“Zagrliti majčicu…neprocjenjivo”, napisala je bivša misica, a njena objava je mnoge raznježila.

‘Šta bih ja dala da bar mogu još jednom moju zagrliti’, ‘Zaista nema veće sreće’, ‘Duša puna radosti’, ‘Dame’, komentirali su Lejlini pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Lejla je u posljednje vrijeme sve češće objavljuje fotografije sa svojom majkom i sestrama. Tako je nedavno pozirala sa sestrom Amelom i mamom Fehmom u Dubrovniku.

Bivša misica je prije toga boravila u Sarajevu te dijelila fotografije sa sestrom Dženanom. Nakon toga je pokazala i lijepu sestričnu Selmu dok su uživale u Istri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)


Inače, Lejli i njenim sestrama je preminuo otac u djetinjstvu i svu brigu o njima je preuzela njihova majka Fehma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Tri sestre su si međusobno bile velika podrška dok je njihova majka naporno radila da bi im mogla omogućiti školovanje i sve potrebno za život.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti